AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir duvar görmek

Kahve falında yüksek bir duvar görmek

Kahve falında yüksek bir duvar görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir duvar gördüyseniz:

  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvarda yürümek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvar görmek saygınlığa, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek duvar görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek duvardan inmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir