AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kazancını iki kat arttıracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak ömrün uzun olmasına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara atlamak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar atlamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında duvarlardan atlamak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet eder.

Kahve falında taş duvardan atlamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir