AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek duvar görmek

Kahve falında yüksek duvar görmek

Kahve falında yüksek duvar görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, tövbelerin kabul olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırlı günler yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek duvar gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvardan inmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvar görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarı için fırsatların artacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir duvar görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak verilen emeğin boşa gideceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir