AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağları görmek

Kahve falında yüksek dağları görmek

Kahve falında yüksek dağları görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağları gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında yüksek dağda oturmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir dağ görmek güzellik ve hayır geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir