AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yüksek dağ gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda ev görmek onlar sayesinde kalkınacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağda olmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak hayallerinin peşinden gideceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağları görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir