AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, rızıksız kalacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kötü haberler alacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir dağa tırmanmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle dağa tırmanmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda dağa tırmanmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında atla dağa tırmanmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir