AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak başarılarının kalıcı olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak sırtının yere gelmeyeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek kata çıkmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek katlı binaya çıkmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, istediği oranda da eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle yükseğe çıkmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir