AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek kayalara çıkmak

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, küs arkadaşların barışacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek kayalıklar görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek kaya görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek kayalık görmek daha bir sevileceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıklara çıkmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine inanılır.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak işlerin bir anda azalacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayadan çıkmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir