AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iyiliğe ve güzelliğe, dertlerinin şifasını bulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek yakın zamanda rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir