AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak zorlukların kolayca aşılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerden atlamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir