AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden atladığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak işinde uzmanlaşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden atlamak ortak bir noktada bulaşamayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, bir beladan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir