AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni yatırımlar yapacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden atlamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir