AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak muradına eremeyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak işlerinin rast gideceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden atlamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir