AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, keyifli hale geleceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında yüksek yerden atlamak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak daha iyi imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yerden atlamak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir