AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden suya atlamak

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerden suya atlamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden atladığını görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bi yerden atlamak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir