AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak

Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak

Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak sıkıntıların bir anda biteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak güçten ve takatten düşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, her geçen gün sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşmek kurtulmak iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında düşmekten kurtulmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kötülüklerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damdan düşmekten kurtulmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir