AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kişinin rahat nefes alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Kahve falında yüksek yerde kalmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak geçim derdi yaşamayacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak aydınlık bir yola çıkılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerde kalmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir