AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir yerde kalmak

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında karanlık bir yerde kalmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yerde kalmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık odada kalmak bunalıma düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık kalmak refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kalmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta kalmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sahip olduğu nimetin artacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıklar içinde kalmak hayatın düzene gireceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir