AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte asılı kalmak

Kahve falında yüksekte asılı kalmak

Kahve falında yüksekte asılı kalmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hastalıklarından kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, esenliği bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet eder.

Kahve falında asılı kalmak yakın zamanda rahat edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede asılı kalmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda asılı kalmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak gönül yaralarının iyileşeceği, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir