AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde asılı kalmak

Kahve falında bir yerde asılı kalmak

Kahve falında bir yerde asılı kalmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında bir yerde asılı kalmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak güç alacağına, gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Kahve falında ipte asılı kalmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kötü yola sapmayacağına işarettir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda asılı kalmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir