AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni köprü görmek

Kahve falında yeni köprü görmek

Kahve falında yeni köprü görmek hedeflere ulaşamayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni köprü gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında yeni köprü görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprü atlamak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprü yapıldığını görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden atılmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitmemiş köprü görmek işlerinin büyüyeceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir