AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren köprüsü görmek

Kahve falında tren köprüsü görmek

Kahve falında tren köprüsü görmek yaklaşan güzel günlere, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, başarılı bir insan olacağına, yetim sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına yorulur.

Kahve falında tren köprüsü gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında tren köprüsü görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren makinisti görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yataklı tren görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tren istasyonu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devrilmiş tren görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Kahve falında trenle umreye gitmek oldukça kazançlı işler yapacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında trene el sallamak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir