AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın üzerinden atlamak

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Şikayet etmek işleri karıştıracaktır, ince davranmanızda fayda var.

Kahve falında duvardan atlamak dertlerin ortadan kalkacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında duvar üstünden atlamak rızkının da çoğalacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar atlamak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvara atlamak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvardan atlamak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında duvarlardan atlamak evi kendisinin çekip çevireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvardan atladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir