AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş duvardan atlamak

Kahve falında taş duvardan atlamak

Kahve falında taş duvardan atlamak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, günbegün kötüleşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında taş duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Kahve falında taş duvardan atlamak zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan atladığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında duvar üstünden atlamak çirkin amellere, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar atlamak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında duvara atlamak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir