AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar atlamak

Kahve falında duvar atlamak

Kahve falında duvar atlamak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, kendisini yıpratacağına, işinin gücünün rast gideceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar atlamak gördüyseniz:

  • Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız.

Kahve falında duvarlardan atlamak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işarettir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş duvardan atlamak çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara atlamak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında duvardan atlamak kısa süreli karlar elde edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir