AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlardan atlamak

Kahve falında duvarlardan atlamak

Kahve falında duvarlardan atlamak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ondan şifa göreceğine yorulur.

Kahve falında duvarlardan atlamak gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında duvardan atlamak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında duvar atlamak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında duvardan atladığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar üstünden atlamak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara atlamak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir