AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçe duvarından atlamak

Kahve falında bahçe duvarından atlamak

Kahve falında bahçe duvarından atlamak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak gördüyseniz:

  • Belli fırsatların veya tekliflerin avantajlarından yararlanmanız gerekiyor.

Kahve falında bahçe duvarından atlamak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, mevkie edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlardan atlamak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak fakir fukaraya yardım edileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında duvara atlamak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan atlamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan atladığını görmek kısmetlerinin artacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarın üzerinden atlamak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir