AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak haram mala, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartman görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yaşamına bakacağına delalettir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir