AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek şansının açık olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak yaşamını kolaylaştıracağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek apartman görmek gelirinin garanti olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir