AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek apartmanda oturmak

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanda oturmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek apartman görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir