AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek apartmanda olmak

Kahve falında yüksek apartmanda olmak

Kahve falında yüksek apartmanda olmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Gizli işlerde sizinle birlikte ilerlemek isteyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak atılan adımların zarar vereceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, suç işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalettir.

Kahve falında yüksek apartman görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir