AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek katlı apartman görmek

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunları başarıyla çözmeye, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek katlı apartman gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok katlı apartman görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak bol dua edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek apartman görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir