AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek apartman görmek

Kahve falında yüksek apartman görmek

Kahve falında yüksek apartman görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek apartman gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek apartman görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir