AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa yem verdiğini görmek

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, dileklerin yerine geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında balığa yem verdiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında balıklara yem olmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek balığına yem olmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemi görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında balığa yem vermek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında balık yemeye gitmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir