AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yemi görmek

Kahve falında balık yemi görmek

Kahve falında balık yemi görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, muradınıza ereceğinize, herkesten ileriye gideceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında balık yemi gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Kahve falında balığa yem atmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında balıklara yem atmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında balık yemi görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balıklara yem vermek kudret ve hikmet sahibi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında balığa yem vermek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında balık yem atmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir