AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayaller kurulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında balığa yem verdiğini görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bunun için her gün şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığa yem vermek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında balıklara yem vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında balıklara yem olmak görmediği yerlere gideceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, darda kalacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığına yem olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yemi görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir