AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa yem vermek

Kahve falında balığa yem vermek

Kahve falında balığa yem vermek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında balığa yem vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında balık yem atmak sıkıntılarını atacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında balık yemi görmek nice noksanlık içinde olduğuna, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret eder.

Kahve falında balıklara yem olmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemeye gitmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek balığına yem olmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığa yem atmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir