AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanda oturmak

Kahve falında apartmanda oturmak

Kahve falında apartmanda oturmak okuyacağına ve bilgileneceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanda oturmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek apartmanda oturmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanda oturmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, güzelliklere rast gelineceğine yorulur.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmana bakmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında apartman yaptırmak işlerin yeni kapılar açacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine inanılır.

Kahve falında lüks apartman görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir