Kahve falında yüksekten düşmek üzere olmak

Kahve falında yüksekten düşmek üzere olmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşmek üzere olmak gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten uçarak düşmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak büyük zararlar getireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere düşmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek kattan düşmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir