AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefene sarmak

Kahve falında birini kefene sarmak

Kahve falında birini kefene sarmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kefene sarmak gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birini kefene sarmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarmak rahata erileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kefen sarmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç sarmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kara lahana sarmak dertlerden kurtulmaya, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sarmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir