AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip sardığını görmek

Kahve falında ip sardığını görmek

Kahve falında ip sardığını görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, devlete hizmet etmeye, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ip sardığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yün ip sarmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet eder.

Kahve falında ip sarmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında ip sardığını görmek hanesindeki rızkın da artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında örgü ipi sarmak büyük zararlara uğrayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında siyah ip sarmak rahat şekilde geçineceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sarma sardığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında başına havlu sarmak yarınlara bakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lahana sarmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir