AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca sarmak

Kahve falında karınca sarmak

Kahve falında karınca sarmak saygının ve iletişimin bozulacağına, maddi imkânlarının artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karınca sarmak gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında karınca sardığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu karınca sarmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerini karınca sarmak dünya malına kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca sarmak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında başına sarık sarmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah iplik sarmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında esrar sarmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında sigara sarmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir