AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık haline gitmek

Kahve falında balık haline gitmek

Kahve falında balık haline gitmek kendisini ona adayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında balık haline gitmek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında balık haline gitmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sürü halinde yunus balığı görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık hali görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, güç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde balık görmek işlerin kapanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balığa gitmek iç açıcı sözlere, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında balık avlamaya gitmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına inanılır.

Kahve falında balıkçıya gitmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, rahatsızlık duyulacağına delalet eder.

Kahve falında balıkesire gitmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir