AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı akan su görmek

Kahve falında hızlı akan su görmek

Kahve falında hızlı akan su görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hızlı akan su gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınız kafanızı çok meşgul ediyor.

Kahve falında hızlı akan su görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı akan nehir görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızlı akan ırmak görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı akan dere görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suya düşmek yükseleceğine, atılım yapacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına tabir olunur.

Kahve falında duvardan akan su görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir