AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan su dere görmek

Kahve falında akan su dere görmek

Kahve falında akan su dere görmek büyük bir işe kavuşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha rahat bir nefes alacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında akan su dere gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında derede akan su görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok su akan dere görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında akan su dere görmek ağız tadının yerine geleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan dereden su içmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında dereden akan su görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su akan dere görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan derede yüzmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında gür akan dere görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir