AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarı tırmanmak

Kahve falında yukarı tırmanmak

Kahve falında yukarı tırmanmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında yukarıya tırmanmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan yukarı tırmanmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı tırmanmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında denize yukarıdan bakmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir