Kahve falında denize yukarıdan bakmak

Kahve falında denize yukarıdan bakmak kendisini yıpratacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kurtuluşa ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında denize yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında denize yukarıdan bakmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarıdan denize bakmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında yukarı bakmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye yukarıdan bakmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine yukarıdan bakmak çok sevinçli haberler alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işarettir.

Kahve falında yukarıdan bakmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top