AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Kahve falında yokuş yukarı tırmanmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak maddi sorunlarının artacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş yukarı yürümek beklentilerin gerçekleşeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş yukarı yürüdüğünü görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, daha büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı çıktığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş yukarı koşmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir