AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan sıçramak

Kahve falında kan sıçramak

Kahve falında kan sıçramak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, geçecek güzel bir ömre, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahatın ve konforun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan sıçramak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sıçradığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sıçramak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına yorulur.

Kahve falında yükseklere sıçramak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su sıçramak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında üzerine su sıçradığını görmek inancından sapacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir