AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sıçramak

Kahve falında çok sıçramak

Kahve falında çok sıçramak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sıçramak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeli siniz.

Kahve falında üstüne çamur sıçramak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarın üzerine sıçradığını görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta inanılır.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında çok sıçramak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında su sıçramak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kan sıçradığını görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında yukarı sıçramak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında üzerine kan sıçramak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir